genealogieonline

Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes » Connecties » Scans zoeken » Johannes Witjes

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes met diverse online bronnen voor Johannes Witjes.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Maria Witjes (geboren in 1883), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Witjes (geboren in 1885), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Frederika Witjes (geboren in 1887), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Witjes (overleden in 1887), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Maria Witjes (geboren in 1889), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Witjes (geboren in 1890), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Hermanus Witjes (geboren in 1891), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Frederikus Witjes (geboren in 1893), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Cornelis Witjes (overleden in 1896), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Cornelis Witjes (geboren in 1896), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Antonius Witjes (geboren in 1898), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Antonius Witjes (overleden in 1899), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Witjes (geboren in 1900), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Witjes (geboren in 1901), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Christina Witjes (geboren in 1903), een kind van Johannes Witjes en Maria Catharina Freriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie