genealogieonline

Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes » Connecties » Scans zoeken » Grietje van den Bor

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes met diverse online bronnen voor Grietje van den Bor.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heimen van Essen (geboren in 1885), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmijntje van Essen (geboren in 1886), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Essen (geboren in 1888), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Essen (geboren in 1892), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nn van Essen (overleden in 1895), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit van Essen (geboren in 1896), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heimen van Essen (overleden in 1953), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit van Essen (overleden in 1961), een kind van Gerrit van Essen en Grietje van den Bor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie