genealogieonline

Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes » Connecties » Scans zoeken » Reintje van den Hazel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes met diverse online bronnen voor Reintje van den Hazel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bessel van de Bunt (geboren in 1874), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dries van de Bunt (geboren in 1876), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerard van de Bunt (geboren in 1882), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Niesje van de Bunt (overleden in 1884), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Niesje van de Bunt (geboren in 1884), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Niesje van de Bunt (geboren in 1885), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bessel van de Bunt (overleden in 1922), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dries van de Bunt (overleden in 1931), een kind van Nicolaas van de Bunt en Reintje van den Hazel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie