genealogieonline

Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmina van Esveld

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie van Brakel- Blanken- van Rootselaar- Luigjes met diverse online bronnen voor Wilhelmina van Esveld.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerhardus Josephus Willemars (geboren in 1815), een kind van Hendrik Willemars en Wilhelmina van Esveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Jacobus Willemars (geboren in 1819), een kind van Hendrik Willemars en Wilhelmina van Esveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Willemars (geboren in 1824), een kind van Hendrik Willemars en Wilhelmina van Esveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Willemars (overleden in 1861), een kind van Hendrik Willemars en Wilhelmina van Esveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie