Stamboom Van Bommel

Foto van Mark van Bommel
De publicatie Stamboom Van Bommel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.553 personen. Vanwege privacy zijn 106 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 18 september 2023.


Mijn onderzoek richt zich op de familie van mijn dochter, dus ik kijk naar mijn eigen voorouders en die van mijn vrouw. Ik heb veel onderzoek gedaan aan één van de Haagse takken Van Bommel (tot nu toe niet gelinkt aan de grootste tak Van Bommels in Den Haag of de vele Brabantse en Limburgse takken), aan de Kloosterzielen en Ten Kloosters (uit Overijssel), Porsiussen uit Durgerdam en Blijlevens uit Bodegraven. Verder de families De Jong uit Rotterdam (en IJselmonde), Verbrugge uit Hoek (Zeeuws-Vlaanderen), Blok (via Noord-Holland, oorspronkelijk uit Middelharnis en Sommelsdijk), Badoux en Matla (Den Haag), Van Vuure (Ransdorp), Ossewaarde (Zeeland) en Meereboer (Noord-Holland).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!