genealogieonline

Stamboom Van Assenbergh, Bergen, Geritz, Spitzer » Connecties » Scans zoeken » Francina Du Croix

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Assenbergh, Bergen, Geritz, Spitzer met diverse online bronnen voor Francina Du Croix.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksbijlagen 1827-1828.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Dopen 1663-1811, 1820-1833 Trouwen 1810-1879 / Remonstrant.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Begraven 1674-1706, 1810-1837 Dopen 1809-1857 Trouwen 1810-1856 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Dopen 1683-1730 Trouwen 1688-1726, 1809-1833 / Rooms Katholiek.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijken 1828-1832.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksafkondigingen 1825-1831.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksaangiften 1823-1832.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Frans van Wijk (geboren in 1829), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaac van Wijk (geboren in 1830), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna van Wijk (geboren in 1832), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Johanna van Wijk (geboren in 1833), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Samuel van Wijk (geboren in 1836), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina van Wijk (geboren in 1838), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van Wijk (geboren in 1840), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina van Wijk (geboren in 1841), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Wijk (overleden in 1843), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Wijk (geboren in 1843), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Samuel van Wijk (geboren in 1844), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Wijk (geboren in 1846), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Wijk (geboren in 1848), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martha van Wijk (geboren in 1851), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martha van Wijk (overleden in 1881), een kind van Samuel van Wijk en Francina Du Croix, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Samuel van Wijk en Francina Du Croix zijn getrouwd op 26 juni 1828 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van Assenbergh, Bergen, Geritz, Spitzer is samengesteld door Kees van Assenbergh (neem contact op).