Stamboom Van Aken, Van Wijchen, Jans en Kromwijk

Foto van Danny van Aken
De publicatie Stamboom Van Aken, Van Wijchen, Jans en Kromwijk is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.789 personen. Vanwege privacy zijn 272 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 30 december 2021.


Stamboom van de families van Aken (uit de omgeving van Klundert, Fijnaart, Standdaarbuiten, Oudenbosch), van Wijchen (uit de omgeving van Huisseling, Neerloon), Jans (uit de omgeving van Huisseling, Neerloon), Kromwijk (uit de omgeving van Rotterdam).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!