genealogieonline

Stamboom M. Tolsma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 31:

Maria Margaretha Christina Werschau is overleden op 10 mei 1834 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Diederik, Baron Van Tuijll Van Serooskerken is overleden op 9 juli 1834 te Heeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Heeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theodora Elisabeth Bowier is geboren op 31 juli 1840 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Daniel Bowier is overleden op 15 september 1847 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Eleonora Baroness Van Voerst is overleden op 6 april 1856 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Paul Justus Brandenburg is geboren op 21 december 1856 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carel Frederik Wesselman Van Helmond is geboren op 20 februari 1859 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Catharina Mamuchet van Westrhenen is overleden op 28 november 1862 te Heeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Heeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Emile Pieter Wesselman Van Helmond is geboren op 20 oktober 1864 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacoba van Blarkom is overleden op 13 mei 1870 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.