genealogieonline

Stamboom M. Tolsma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 135:

Heinrich III, Count Of Nassau- Dillenburg is overleden op 14 september 1583 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Maurice Nassau is overleden op 23 april 1625 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Sara Van Rede is overleden op 12 februari 1653 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Adriaan Van Rossum is overleden op 4 augustus 1660 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.

Bekijk suggestie

Sigismund Pierre Alexander, Rijksgraaf Van Heiden tot Entinge is geboren op 25 november 1740 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Frederik Herman Baron D'Aulnis De Bourouill en Anna Maria De Jongh Van Hedikhuijzen zijn getrouwd op 23 februari 1773 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Justina Catharina Taets Van Amerongen is geboren op 12 december 1781 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Charlotte Alexandrine, Barones Van Heeckeren is geboren op 30 april 1783 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Henriette Elisabeth, Barones Van Reede van Outshoorn is geboren op 27 januari 1800 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Louis Eugene van Bijlandt is geboren op 15 september 1808 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.