genealogieonline

Stamboom Ten Have » Connecties » Scans zoeken » Fenna Maria van der Nap

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Ten Have met diverse online bronnen voor Fenna Maria van der Nap.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Hermannus Haverbult Eelsing en Fenna Maria van der Nap zijn getrouwd op 24 januari 1922 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Fenna Maria van der Nap is overleden op 7 oktober 1943 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hermannus Haverbult Eelsing en Fenna Maria van der Nap zijn getrouwd op 24 januari 1922 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksbijlagen 1921-1922.

Bekijk suggestie

Jan Hermannus Haverbult Eelsing en Fenna Maria van der Nap zijn getrouwd op 24 januari 1922 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksbijlagen 1922.

Bekijk suggestie

Jan Hermannus Haverbult Eelsing en Fenna Maria van der Nap zijn getrouwd op 24 januari 1922 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1914-1922.

Bekijk suggestie

Jan Hermannus Haverbult Eelsing en Fenna Maria van der Nap zijn getrouwd op 24 januari 1922 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1922.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Ten Have is samengesteld door (neem contact op).