genealogieonline

Stamboom Struycken » Connecties » Scans zoeken » Lambertus Alofs

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Struycken met diverse online bronnen voor Lambertus Alofs.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Lambertus Alofs is overleden op 12 juli 1854 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorten 1712-1781 Geboorten, Dopen, Overlijden 1727-1869 Lidmaten 1696-1819 / Doopsgezinde.

Bekijk suggestie

Lambertus Alofs is overleden op 12 juli 1854 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijden 1854.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Alofs (geboren in 1830), een kind van Lambertus Alofs en Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Petrus Alofs (overleden in 1899), een kind van Lambertus Alofs en Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Alofs (overleden in 1902), een kind van Lambertus Alofs en Maria de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Lambertus Alofs is overleden op 12 juli 1854 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Struycken is samengesteld door (neem contact op).