genealogieonline

Stamboom Stroo Van der Leeuw

Foto van Frans Stroo

De publicatie Stamboom Stroo Van der Leeuw is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.299 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 149 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De stambomen op deze site betreffen mijn vier voorouderlijke takken. Twee van elke ouder. Van mijn vaders kant Stroo en Kroon en van de kant van mijn moeder van der Leeuw en Koolen (Coolen).

Veel van de gegevens het ik via internet verzameld van de stambomen Stroo van P.C. Stroo, van der Leeuw van J.W. van der Leeuw en Kroon van mijn achter-nichten Ems Zuidgeest en Ineke Kroon. Zij hebben al veel uitgezocht betreffende respectievelijk Stroo, van der Leeuw en Kroon. De gegevens over Koolen (voor ca 1750 Coolen) zijn overwegend van eigen hand.

In september is de site regelmatig bijgewerkt met foto´s, documenten en feiten van (verre) familieleden. De foto's komen voor het grootste deel uit de boedel van mijn vader Florus J. Stroo, die op zijn beurt veel foto's van zijn moeder Maria Kroon heeft gekregen. Nu het plaatsen van de foto's afgerond is, worden de gegevens gecontroleerd en bronnen opgezocht. Daarna worden weer personen toegevoegd.

Op 14 februari 2019 zijn vrijwel alle mij via internet bekende gegevens van de tak van der Leeuw ingevoerd.

Onderaan deze pagina leiden de startpunten direct naar mijn ouders. Nog iets lager staat onder het kopje verhalen een link naar de aanloop tot de bovengenoemde stambomen en daar weer onder vindt u zoekplaatjes. Hier staan foto´s waarvan niet bekend is wie er op staan en waarover ik graag mee zou willen weten.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Verhalen


Zoekplaatjes


Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!