genealogieonline

Stamboom Stoffels » Connecties » Scans zoeken » Catharina Maria Adriana Woestenbergh

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Stoffels met diverse online bronnen voor Catharina Maria Adriana Woestenbergh.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Henri Koenraads Arts en Catharina Maria Adriana Woestenbergh zijn getrouwd op 18 mei 1914 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijksbijlagen 1914.

Bekijk suggestie

Henri Koenraads Arts en Catharina Maria Adriana Woestenbergh zijn getrouwd op 18 mei 1914 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijken 1912-1919.

Bekijk suggestie

Catharina Maria Adriana Woestenbergh is overleden op 1 december 1918 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Overlijden 1918-1930.

Bekijk suggestie

Catharina Maria Adriana Woestenbergh is overleden op 1 december 1918 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Overlijden 1906-1918.

Bekijk suggestie

Catharina Maria Adriana Woestenbergh is geboren op 13 mei 1891 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Henri Koenraads Arts en Catharina Maria Adriana Woestenbergh zijn getrouwd op 18 mei 1914 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Catharina Maria Adriana Woestenbergh is overleden op 1 december 1918 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Stoffels is samengesteld door (neem contact op).