genealogieonline

Stamboom Stoffels » Connecties » Scans zoeken » Maria de Kort

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Stoffels met diverse online bronnen voor Maria de Kort.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Christina van Roosmalen (overleden in 1831), een kind van Henricus van Roosmalen en Maria de Kort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Anna Maria van Roosmalen (overleden in 1838), een kind van Henricus van Roosmalen en Maria de Kort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Joannes Hubertus van Roosmalen (overleden in 1842), een kind van Henricus van Roosmalen en Maria de Kort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Joannes Henricus van Roosmalen (overleden in 1870), een kind van Henricus van Roosmalen en Maria de Kort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Stoffels is samengesteld door (neem contact op).