genealogieonline

Stamboom Stoffels » Connecties » Scans zoeken » Helena Wigboldina Florentina van Hasselt

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Stoffels met diverse online bronnen voor Helena Wigboldina Florentina van Hasselt.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Helena Wigboldina Florentina van Hasselt is geboren op 26 mei 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt zijn getrouwd op 26 mei 1848 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Helena Wigboldina Florentina van Hasselt is geboren op 26 mei 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorten 1823-1824.

Bekijk suggestie

Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt zijn getrouwd op 26 mei 1848 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Huwelijksbijlagen 1848-1851.

Bekijk suggestie

Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt zijn getrouwd op 26 mei 1848 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1847-1850.

Bekijk suggestie

Helena Wigboldina Florentina van Hasselt is overleden op 1 november 1903 te Driebergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Driebergen » Overlijden 1883-1903.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Wigboldina Florentina van Hasselt (1823-1903) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Wigboldina Florentina van Hasselt.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elisabeth Tetrode (geboren in 1851), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marij Ann Caroline Craven Tetrode (geboren in 1852), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Conrad Tetrode (geboren in 1854), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Conrad Tetrode (overleden in 1855), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Helena Wigboldina Florentina Tetrode (overleden in 1946), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Helena Wigboldina Florentina Tetrode (overleden in 1946), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Johan Conrad Tetrode (overleden in 1955), een kind van Pieter Tetrode en Helena Wigboldina Florentina van Hasselt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Wigboldina Florentina van Hasselt (1823-1903) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Wigboldina Florentina van Hasselt.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Stoffels is samengesteld door (neem contact op).