Stamboom Stoffels en Struik

Foto van Jan Stoffels
De publicatie Stamboom Stoffels en Struik is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 14.209 personen. Vanwege privacy zijn 1.872 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 24 november 2022.


De houder van deze stamboom is Jan Stoffels. Veel dank gaat uitt naar Frots Stoffels, de houder van Stoffels werldweb en Henk Elmers, stamhouder van de Elmers stamboom. De volgende hoofdfamilies van deze stamboom zijn Stoffels (oorsprong Hemmerde (Dsl)), Elmers (oorsprong Stade (DSL)), Struik (oorsprong Ravenswaaij), Nieuwenhuizen (oorsprong Andel (NB)), Moerland (oorsprong Tholen), De Haan (oorsprong Oosterwijk), De Meijer (oorsprong Dordrecht), Koningen (oorsprong Aalsmeer), Kruk (oorsprong Lutjebroek)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!