genealogieonline

Stamboom Smith » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmus Laurentius van Maurik

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Smith met diverse online bronnen voor Wilhelmus Laurentius van Maurik.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Maria van Maurik (geboren in 1907), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Philippus Willem van Maurik (geboren in 1908), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina Cornelia van Maurik (geboren in 1910), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina Cornelia van Maurik (overleden in 1911), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Maurik (overleden in 1912), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Maurik (geboren in 1913), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina van Maurik (geboren in 1915), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika van Maurik (geboren in 1917), een kind van Wilhelmus Laurentius van Maurik en Dientje van Diejen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Smith is samengesteld door (neem contact op).