genealogieonline

Stamboom Seelemeijer » Connecties » Scans zoeken » Harmen Seijgers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Seelemeijer met diverse online bronnen voor Harmen Seijgers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Geboorten, huwelijken, Tienjarige tafels 1843-1882.

Bekijk suggestie

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Huwelijken 1866.

Bekijk suggestie

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1866.

Bekijk suggestie

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Huwelijksbijlagen 1866-1872.

Bekijk suggestie

Harmen Seijgers en Arendina Visscher zijn getrouwd op 20 oktober 1866 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Huwelijken 1856-1902.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Seijgers (geboren in 1867), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Seijgers (geboren in 1868), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Seijgers (geboren in 1874), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Seijgers (geboren in 1876), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Seijgers (overleden in 1878), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Seijgers (geboren in 1882), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Seijgers (overleden in 1948), een kind van Harmen Seijgers en Arendina Visscher, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Seelemeijer is samengesteld door (neem contact op).