genealogieonline

Stamboom Schram - Verlaan » Connecties » Scans zoeken » Pietje Aants Werf van der

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schram - Verlaan met diverse online bronnen voor Pietje Aants Werf van der.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der zijn getrouwd op 18 november 1840 in Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der zijn getrouwd op 18 november 1840 in Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » Huwelijksbijlagen 1840-1842.

Bekijk suggestie

Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der zijn getrouwd op 18 november 1840 in Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1827-1842.

Bekijk suggestie

Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der zijn getrouwd op 18 november 1840 in Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » Huwelijken 1830-1842.

Bekijk suggestie

Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der zijn getrouwd op 18 november 1840 in Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » Huwelijken 1827-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1841), een kind van Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bauke Schram (geboren in 1850), een kind van Dooitje Betzes Schram en Pietje Aants Werf van der, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schram - Verlaan is samengesteld door (neem contact op).