genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Jan Zandijk

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Jan Zandijk.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machiel Zandijk (overleden in 1820), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Zandijk (overleden in 1820), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Zandijk (geboren in 1820), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magchiel Zandijk (geboren in 1821), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maggelina Jacoba Zandijk (geboren in 1822), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machiel Zandijk (overleden in 1822), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maggelina Jacoba Zandijk (overleden in 1824), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michiel Zandijk (geboren in 1831), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michiel Zandijk (overleden in 1832), een kind van Jan Zandijk en Anna Adriana van Dijke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).