genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Pieter Stouthamer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Pieter Stouthamer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Marinus Stouthamer (geboren in 1872), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Marinus Stouthamer (overleden in 1872), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozina Elisabeth Stouthamer (geboren in 1873), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jozina Elisabeth Stouthamer (overleden in 1873), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Stouthamer (geboren in 1874), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Stouthamer (overleden in 1876), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Marinus Stouthamer (geboren in 1876), een kind van Pieter Stouthamer en Elisabeth de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).