genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Maria Adriana Visser

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Maria Adriana Visser.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Zoeter (geboren in 1874), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Zoeter (geboren in 1874), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Zoeter (overleden in 1875), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Zoeter (overleden in 1875), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaantje Zoeter (overleden in 1878), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaantje Zoeter (overleden in 1878), een kind van Leendert Zoeter en Maria Adriana Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).