genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Jacob Zweedijk

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Jacob Zweedijk.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Marinus Zweedijk (geboren in 1876), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Marinus Zweedijk (overleden in 1877), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Zweedijk (geboren in 1881), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Zweedijk (geboren in 1883), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Zweedijk (overleden in 1961), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Zweedijk (overleden in 1965), een kind van Jacob Zweedijk en Maatje Wabeke, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).