genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Johannis Zweemer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Johannis Zweemer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonie Zweemer (geboren in 1860), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonie Zweemer (geboren in 1860), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zweemer (overleden in 1874), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Zweemer (overleden in 1874), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Zweemer (geboren in 1875), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Zweemer (geboren in 1875), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Zweemer (geboren in 1877), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Zweemer (geboren in 1877), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Zweemer (overleden in 1878), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Zweemer (overleden in 1878), een kind van Johannis Zweemer en Jacomina de Smit, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).