genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Catharina Mieras

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Catharina Mieras.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannis Witte (geboren in 1856), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Witte (geboren in 1861), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Witte (geboren in 1864), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Witte (overleden in 1865), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Witte (overleden in 1936), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Witte (overleden in 1936), een kind van Bastiaan Witte en Catharina Mieras, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).