genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Jan Melse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Jan Melse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geerard Wisse (geboren in 1857), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Melse (geboren in 1859), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Melse (overleden in 1860), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Melse (overleden in 1861), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Melse (geboren in 1861), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Melse (geboren in 1862), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Melse (overleden in 1870), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geerard Melse (overleden in 1887), een kind van Jan Melse en Jannetje Wisse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).