genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Catharina Reijn

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Catharina Reijn.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Braamse (geboren in 1817), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Braamse (geboren in 1817), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (overleden in 1818), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (geboren in 1818), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (overleden in 1818), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (geboren in 1818), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (geboren in 1819), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Braamse (geboren in 1819), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina Braamse (geboren in 1824), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina Braamse (geboren in 1824), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina Braamse (overleden in 1895), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francina Braamse (overleden in 1895), een kind van Adriaan Braamse en Catharina Reijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).