genealogieonline

Stamboom Schols » Connecties » Scans zoeken » Johannes van Maldegem

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schols met diverse online bronnen voor Johannes van Maldegem.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (geboren in 1849), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaak van Maldegem (overleden in 1850), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaak van Maldegem (geboren in 1850), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaak van Maldegem (geboren in 1852), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Maldegem (geboren in 1853), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (overleden in 1855), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina van Maldegem (geboren in 1856), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (overleden in 1857), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Maldegem (overleden in 1857), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (geboren in 1857), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (geboren in 1858), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (overleden in 1859), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (geboren in 1860), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonie Pieter van Maldegem (geboren in 1863), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Gerard van Maldegem (overleden in 1925), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaäk van Maldegem (overleden in 1925), een kind van Johannes van Maldegem en Jannetje Wagenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Schols is samengesteld door (neem contact op).