Stamboom Scholman

De publicatie Stamboom Scholman is samengesteld door Frank Scholman (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 2.230 personen. Vanwege privacy zijn 733 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 30 januari 2011.


Samen met Cas Scholman en vele andere Scholman familieleden onderzoek ik de familie naam Scholman. Tot nu toe hebben we drie grote takken gevonden, waarvan twee in het Utrechtse (Berend Scholman en de tak Scholman- Van der Maat [inmiddels Bogaard]) en en tak in het Overijsselse. Daarnaast een aantal losse takjes sie tot deze drie takken zullen behoren naar alle waarschijnlijkheid. De naam Scholman komt over de gehele wereld voor. Oudste stuk dat ik heb is van rond 1200 uit Finland. Help mee de stamboom compleet te krijgen. Er is een website www.scholmanweb.nl , een Hyves pagina http://familie-scholman.hyves.nl en een facebook site vanuit Canada en de VS. Vriendelijk groet Frank Scholman

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!