Stamboom Schol » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 225:

Joseph Jacob van der Miessen is geboren op 15 maart 1825 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Hindriks Oosterhuis is overleden op 28 mei 1825 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertje Dresselhuis is geboren op 4 augustus 1825 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Pieters Franzen is overleden op 5 augustus 1826 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Molanus is geboren op 15 januari 1828 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geziena Froling is geboren op 21 augustus 1828 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wessel Bouman is geboren op 7 mei 1829 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Eltjes (Scholte) is overleden op 25 juni 1830 te Scheemda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Scheemda » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rebecka Claasen is overleden op 6 augustus 1832 te Nieuweschans. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuweschans » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hindrik (Hendrik) Gergotski is overleden op 1 januari 1835 te Nieuweschans. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuweschans » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.