genealogieonline

Stamboom Schimmel-Legendal-Pinkster-van der Heide » Connecties » Scans zoeken » Anna Louwes Bos

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Schimmel-Legendal-Pinkster-van der Heide met diverse online bronnen voor Anna Louwes Bos.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Romktje van der Lei (geboren in 1847), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Romktje van der Lei (overleden in 1848), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwe van der Lei (geboren in 1849), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwe van der Lei (overleden in 1851), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gelte van der Lei (geboren in 1851), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwe van der Lei (geboren in 1854), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van der Lei (geboren in 1856), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Fokkes van der Lei (overleden in 1860), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje van der Lei (overleden in 1861), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje van der Lei (geboren in 1861), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van der Lei (geboren in 1863), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trientje van der Lei (geboren in 1867), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louwe van der Lei (overleden in 1917), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trientje van der Lei (overleden in 1935), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trientje van der Lei (overleden in 1935), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gelte van der Lei (overleden in 1940), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van der Lei (overleden in 1948), een kind van Fokke Geltes van der Lei en Anna Louwes Bos, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie