genealogieonline

Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins » Connecties » Scans zoeken » Gijsbert Heerschop

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins met diverse online bronnen voor Gijsbert Heerschop.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Heerschop (overleden in 1905), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Heerschop (geboren in 1905), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonius Johannes Petrus Heerschop (geboren in 1907), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Frederik Ludovicus Heerschop (overleden in 1908), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Frederik Ludovicus Heerschop (geboren in 1908), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francisca Maria Gijsbertha Heerschop (geboren in 1909), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Leendert Heerschop (geboren in 1912), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Alfonse Jacob Heerschop (overleden in 1917), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Francisca Maria Gijsbertha Heerschop (overleden in 1945), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonius Johannes Petrus Heerschop (overleden in 1957), een kind van Gijsbert Heerschop en Anna Maria Ruitenbeek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie