genealogieonline

Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins » Connecties » Scans zoeken » Maria Goes

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins met diverse online bronnen voor Maria Goes.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Straaten (geboren in 1880), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Johanna van Straaten (geboren in 1882), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Straaten (geboren in 1883), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Antonius van Straaten (geboren in 1885), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Antonius van Straaten (overleden in 1885), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus van Straaten (geboren in 1887), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alberta Wilhelmina van Straaten (geboren in 1892), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Albertus van Straaten (overleden in 1920), een kind van Albert van Straaten en Maria Goes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie