genealogieonline

Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins » Connecties » Scans zoeken » Willem Gijger

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins met diverse online bronnen voor Willem Gijger.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Wilhelmina Gijger (geboren in 1812), een kind van Willem Gijger en Johanna Kohlinger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren zoon Gijger (overleden in 1816), een kind van Willem Gijger en Johanna Kohlinger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Gijger (overleden in 1827), een kind van Willem Gijger en Johanna Kohlinger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Gijger (geboren in 1831), een kind van Willem Gijger en Johanna Kohlinger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie