genealogieonline

Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins » Connecties » Scans zoeken » Peeter Smulders

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Sanders Ruifrok Destombes Prins met diverse online bronnen voor Peeter Smulders.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Simon Smulders (geboren in 1881), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Antonia Smulders (geboren in 1882), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Antonia Smulders (overleden in 1882), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Antonia Smulders (overleden in 1882), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (overleden in 1884), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (geboren in 1884), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (overleden in 1884), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Wilhelmina Smulders (geboren in 1885), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Antonia Smulders (geboren in 1886), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Johanna Smulders (geboren in 1888), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (overleden in 1889), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (overleden in 1889), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Petrus Smulders (geboren in 1889), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Maria Smulders (overleden in 1892), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Maria Smulders (overleden in 1892), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Maria Smulders (geboren in 1892), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella Smulders (geboren in 1894), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Smulders (overleden in 1895), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Smulders (geboren in 1895), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella Smulders (overleden in 1895), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Smulders (overleden in 1896), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Smulders (geboren in 1896), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Johanna Smulders (overleden in 1927), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Johanna Smulders (overleden in 1927), een kind van Peeter Smulders en Maria Anna Joore, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie