Stamboom der families Van Santvoort, Truyts, Callebaut, Cambré, Coppens, Dieltjens en aanverwanten.

Foto van Rudy Van Santvoort
De publicatie Stamboom der families Van Santvoort, Truyts, Callebaut, Cambré, Coppens, Dieltjens en aanverwanten. is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 121.314 personen. Vanwege privacy zijn 7.510 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 26 november 2023.


ZIE OOK MIJN WEBSITE :  https://www.stamboomvansantvoort.be/

De opzet is om alle informatie die ik reeds verzameld heb over mijn stamboom te publiceren.

Medio Mei 2011 ben ik begonnen met het maken van onze familiestamboom. In een oude schoenendoos, die mijn moeder bewaarde, vond ik oude familiefoto's. Dat bracht mij op het idee om onze familiestamboom aan te maken.

Ik maak voornamelijk gebruik van de computer.  Ik heb heel mijn stamboom persoonlijk opgezocht (telefonisch contact met familieleden, bezoek aan stadsarchief, Emails en facebook).

Mocht u opmerkingen hebben met betrekking tot de gegevens op de volgende pagina's, of u wenst dat bepaalde gegevens van uw familie verwijderd worden, geef dan gerust een seintje (Klik op 'de vliegende duif' om mij een Email te sturen). Ik pas deze dan zo snel mogelijk aan. En natuurlijk is eender welke aanvulling of verbetering ook zéér welkom.

Indien mogelijk graag met een copy van bijbehorende documenten (aktes, doodsprentje, doodsbrief, foto's, huwelijksboekje). Een foto of verhaal is levendiger dan al die data en plaatsen. Daarom zijn we zéér geïnteresseerd in je (gezins)foto's of van je voorvaderen om toe te voegen aan onze collectie! Alvast dank bij voorbaat.

Attentie:

De genealogische databanken worden zeer regelmatig bijgewerkt.
De kwartierstaten (genealogisch overzicht van alle voorouders van een bepaald persoon) en parentelen (genealogisch overzicht van alle nakomelingen van een bepaald persoon of echtpaar in mannelijke én vrouwelijke lijn) worden minder frequent bijgewerkt. Indien u afwijkingen aantreft zijn de gegevens in de databanken dus de meest recente.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!