Stamboom Roosegaarde / Bisschop

Foto van Ben Santing

De publicatie Stamboom Roosegaarde / Bisschop is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.089 personen. Vanwege privacy zijn 105 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De naam Roosegaarde komt in allerlei spelwijzes voor: Ro(o)s/zegaa/er(de), Rozegaarde, van Rosengarten etc. Deze publikatie onderzoekt alle varianten die in Nederland voorkomen, en heeft meer dan 50 onafhankelijke takken. In Zuid Afrika is de achternaam "Roosegaarde Bisschop" vereenvoudigt tot Bisschop, waarbij alle personen de naam "Roosegaarde" als (laatste) voornaam gebruiken. Deze publicatie probeert alle personen met alle varianten van de naam bij elkaar te zetten. Ook de namen Tulleken, Daendels en van Hattem komen veel voor in deze publicatie.

Met dank aan:
Genlias / Wie was Wie
Het Gelders Archief
Digitale Stamboom
en family a.o.
Henk Roozegaarde

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Ben Santing
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!