Stamboom Rietveld » Connecties » Scans zoeken » Alida Helena Nieuhoff

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Rietveld met diverse online bronnen voor Alida Helena Nieuhoff.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff zijn getrouwd op 28 september 1893 in Benschop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Benschop » Huwelijksbijlagen 1883-1906.

Bekijk suggestie

Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff zijn getrouwd op 28 september 1893 in Benschop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Benschop » Huwelijken 1883-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Maria van Vliet (geboren in 1894), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Maria van Vliet (geboren in 1894), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella van Vliet (geboren in 1895), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Petronella van Vliet (geboren in 1895), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes van Vliet (geboren in 1896), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes van Vliet (geboren in 1896), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna van Vliet (overleden in 1899), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna van Vliet (geboren in 1899), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna van Vliet (geboren in 1899), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Johanna van Vliet (overleden in 1899), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius van Vliet (geboren in 1900), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius van Vliet (geboren in 1900), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Jacoba van Vliet (geboren in 1901), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Jacoba van Vliet (geboren in 1901), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolina Johanna van Vliet (geboren in 1903), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolina Johanna van Vliet (geboren in 1903), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jozef van Vliet (geboren in 1905), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Jozef van Vliet (geboren in 1905), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Helena van Vliet (geboren in 1907), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Helena van Vliet (geboren in 1907), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Gerardus van Vliet (geboren in 1910), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Engelina van Vliet (geboren in 1912), een kind van Johannes Vliet en Alida Helena Nieuhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Rietveld is samengesteld door (neem contact op).