genealogieonline

Stamboom Reuzel » Connecties » Scans zoeken » Johannes Bernardus Overmaat

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Reuzel met diverse online bronnen voor Johannes Bernardus Overmaat.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim zijn getrouwd op 16 februari 1838 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim zijn getrouwd op 16 februari 1838 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Huwelijken 1833-1839.

Bekijk suggestie

Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim zijn getrouwd op 16 februari 1838 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Huwelijksbijlagen 1837-1842.

Bekijk suggestie

Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim zijn getrouwd op 16 februari 1838 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1811-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Overmaat (geboren in 1840), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Overmaat (geboren in 1842), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Overmaat (geboren in 1846), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bernardus Overmaat (geboren in 1848), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinira Overmaat (geboren in 1850), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Overmaat (geboren in 1853), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Overmaat (overleden in 1857), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Overmaat (overleden in 1858), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Overmaat (overleden in 1885), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Overmaat (overleden in 1885), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinira Overmaat (overleden in 1904), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Enschede gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bernardus Overmaat (overleden in 1917), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Bernardus Overmaat (overleden in 1917), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Overmaat (overleden in 1920), een kind van Johannes Bernardus Overmaat en Johanna Pelgrim, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Reuzel is samengesteld door (neem contact op).