genealogieonline

Stamboom Reininga » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 27:

Jakob Beekman is geboren op 28 december 1860 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jakob BEEkman is geboren op 28 december 1860 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Rika HEbels is geboren op 3 september 1862 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Rika Hebels is geboren op 3 september 1862 te Borger. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Borger » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem van Klinken en Johanna Kort zijn getrouwd op 1 maart 1873 in Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kasper Brens is geboren op 13 december 1876 te Gasselternijveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselternijveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Nijsien van Klinken is geboren op 10 april 1878 te Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kasper Brens is overleden op 4 mei 1879 te Gasselternijveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselternijveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Kasper Brens is geboren op 8 april 1880 te Gasselternijveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselternijveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Grietje Margaretha Brens is geboren op 17 april 1882 te Gasselternijveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gasselternijveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.