genealogieonline

Stamboom Reinderman » Connecties » Scans zoeken » Teunis Romijn

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Reinderman met diverse online bronnen voor Teunis Romijn.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Teunis Romijn en Pleuntje De Heer zijn getrouwd op 13 april 1881 in Papendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Papendrecht » Huwelijken 1881-1882.

Bekijk suggestie

Teunis Romijn en Pleuntje De Heer zijn getrouwd op 13 april 1881 in Papendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Papendrecht » Huwelijksaangiften 1862-1882.

Bekijk suggestie

Teunis Romijn en Pleuntje De Heer zijn getrouwd op 13 april 1881 in Papendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Papendrecht » Huwelijksafkondigingen 1865-1882.

Bekijk suggestie

Teunis Romijn en Pleuntje De Heer zijn getrouwd op 13 april 1881 in Papendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Papendrecht » Huwelijksbijlagen 1881.

Bekijk suggestie

Teunis Romijn is overleden op 7 mei 1913 te Papendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Papendrecht » Overlijden 1913-1932.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sijbilla Pieternella Romijn (overleden in 1938), een kind van Teunis Romijn en Pleuntje De Heer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Romijn (overleden in 1950), een kind van Teunis Romijn en Pleuntje De Heer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis Romijn (1838-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis Romijn.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Reinderman is samengesteld door (neem contact op).