genealogieonline

Stamboom Raven, Blaricum » Connecties » Scans zoeken » Willem Hoogakker

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Raven, Blaricum met diverse online bronnen voor Willem Hoogakker.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff zijn getrouwd op 11 mei 1881 in Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Huwelijksaangiften 1878-1882.

Bekijk suggestie

Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff zijn getrouwd op 11 mei 1881 in Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Huwelijksbijlagen 1881-1882.

Bekijk suggestie

Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff zijn getrouwd op 11 mei 1881 in Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Huwelijksafkondigingen 1880-1881.

Bekijk suggestie

Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff zijn getrouwd op 11 mei 1881 in Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Huwelijken 1881.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Willem Hoogakker (geboren in 1882), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hoogakker (geboren in 1883), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda Antonia Hoogakker (geboren in 1885), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter Hoogakker (geboren in 1886), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendina Reiniertje Hoogakker (geboren in 1887), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda Antonia Hoogakker (overleden in 1888), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martha Willemina Hoogakker (geboren in 1890), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Hoogakker (geboren in 1892), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Hoogakker (geboren in 1894), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Hoogakker (overleden in 1894), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Gijsbertus Hoogakker (geboren in 1895), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Gijsbertus Hoogakker (overleden in 1897), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie Hendrikus Hoogakker (geboren in 1897), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Gijsbertus Hoogakker (geboren in 1899), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Gijsbertus Hoogakker (overleden in 1899), een kind van Willem Hoogakker en Berendina van Zadelhoff, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie