genealogieonline

Stamboom Quellhorst » Connecties » Scans zoeken » Pieter Gerritsen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Quellhorst met diverse online bronnen voor Pieter Gerritsen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Gerritsen (geboren in 1915), een kind van Pieter Gerritsen en Sara Gressie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Gerritsen (geboren in 1916), een kind van Pieter Gerritsen en Sara Gressie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Gerritsen (overleden in 1940), een kind van Pieter Gerritsen en Sara Gressie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Gerritsen (overleden in 1943), een kind van Pieter Gerritsen en Sara Gressie, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Pieter Gerritsen is geboren op 3 mei 1886 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Gerritsen en Sara Gressie zijn getrouwd op 6 december 1911 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Gerritsen is overleden op 8 juni 1939 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Quellhorst is samengesteld door Ger Quellhorst (neem contact op).

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?