genealogieonline

Stamboom Poppelier

Foto van Nico Poppelier

De publicatie Stamboom Poppelier is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 6.274 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Het werk aan deze stamboom is begonnen in 1982. Tussen 1982 en 1997 heb ik archiefonderzoek gedaan in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht, op het Centraal Bureau voor Genealogie en later via OpenArchives en WieWasWie.

Door de jaren heen heb ik van diverse (verre) familieleden aanvullingen gekregen: Aad Poppelier, Mirjam Poppelier, H. de Bot en Evelyn Popelier.

Dankzij de open datasets van het BHIC heb ik de stamboom fors kunnen uitbreiden. De programmatuur om gegevens uit de XML-bestanden te extraheren en toe te voegen aan de stamboom heb ik zelf ontwikkeld.

Het eindresultaat heb ik op fouten en volledigheid gecontroleerd tegen reeds gepubliceerde databases van Arno Romeijnders en Bas de Vet op Genealogie Online, en van Corné van Zwol en Rienus Domenie.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?