genealogieonline

Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen » Connecties » Scans zoeken » Gelske Hendriks

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen met diverse online bronnen voor Gelske Hendriks.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wybe Riemersma (geboren in 1812), een kind van Hans Wybes Riemersma en Gelske Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Riemersma (geboren in 1815), een kind van Hans Wybes Riemersma en Gelske Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Riemersma (geboren in 1816), een kind van Hans Wybes Riemersma en Gelske Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sytze Riemersma (geboren in 1818), een kind van Hans Wybes Riemersma en Gelske Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Riemersma (geboren in 1820), een kind van Hans Wybes Riemersma en Gelske Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie