genealogieonline

Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen » Connecties » Scans zoeken » Sytze Hanzes Riemersma

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van Walter Planije en Everarda de Winter met (teveel) vertakkingen met diverse online bronnen voor Sytze Hanzes Riemersma.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser zijn getrouwd op 15 mei 1839 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser zijn getrouwd op 15 mei 1839 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1836-1842.

Bekijk suggestie

Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser zijn getrouwd op 15 mei 1839 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » Huwelijksbijlagen 1839-1840.

Bekijk suggestie

Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser zijn getrouwd op 15 mei 1839 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » Huwelijken 1812-1842 andere filming.

Bekijk suggestie

Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser zijn getrouwd op 15 mei 1839 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » Huwelijken 1837-1842.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hans Riemersma (geboren in 1841), een kind van Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reintje Riemersma (geboren in 1843), een kind van Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1844), een kind van Sytze Hanzes Riemersma en Pietje Jans Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie