genealogieonline

Stamboom Petit » Connecties » Scans zoeken » Hermanus Arnout van Dissel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Petit met diverse online bronnen voor Hermanus Arnout van Dissel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Constantia Lucretia van Dissel (geboren in 1892), een kind van Hermanus Arnout van Dissel en Wilhelmina Josephina Cornelia Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Johannes van Dissel (geboren in 1896), een kind van Hermanus Arnout van Dissel en Wilhelmina Josephina Cornelia Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermina Bernarda van Dissel (geboren in 1899), een kind van Hermanus Arnout van Dissel en Wilhelmina Josephina Cornelia Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Dissel (geboren in 1901), een kind van Hermanus Arnout van Dissel en Wilhelmina Josephina Cornelia Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Constantia Lucretia van Dissel (overleden in 1940), een kind van Hermanus Arnout van Dissel en Wilhelmina Josephina Cornelia Willemsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Petit is samengesteld door (neem contact op).