genealogieonline

Stamboom Petit » Connecties » Scans zoeken » Johanna Riethof

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Petit met diverse online bronnen voor Johanna Riethof.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Scheepbouwer (geboren in 1885), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dina Johanna Scheepbouwer (geboren in 1888), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henriette Scheepbouwer (geboren in 1894), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Scheepbouwer (geboren in 1896), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Scheepbouwer (overleden in 1931), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Scheepbouwer (overleden in 1943), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Scheepbouwer (overleden in 1962), een kind van Arie Scheepbouwer en Johanna Riethof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Petit is samengesteld door (neem contact op).