genealogieonline

Stamboom Paasschens » Connecties » Scans zoeken » Johannes Antonius STOVERINCK

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Paasschens met diverse online bronnen voor Johannes Antonius STOVERINCK.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Antonius STOVERINCK is geboren op 24 september 1849 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS zijn getrouwd op 6 juli 1887 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK is overleden op 2 januari 1923 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK is geboren op 24 september 1849 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Geboorten 1843-1852.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS zijn getrouwd op 6 juli 1887 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Huwelijksbijlagen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS zijn getrouwd op 6 juli 1887 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Huwelijksafkondigingen 1883-1912.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS zijn getrouwd op 6 juli 1887 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Huwelijksaangiften 1883-1902.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS zijn getrouwd op 6 juli 1887 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Huwelijken 1883-1892.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius STOVERINCK is overleden op 2 januari 1923 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Overlijden 1913-1932.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Theodorus Stoverinck (geboren in 1891), een kind van Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Johannes Hendrikus Stoverinck (geboren in 1894), een kind van Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Johannes Hendrikus Stoverinck (overleden in 1895), een kind van Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Josephus Stoverinck (geboren in 1898), een kind van Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Josephus Stoverinck (overleden in 1898), een kind van Johannes Antonius STOVERINCK en Grada Maria HILBERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Paasschens is samengesteld door (neem contact op).