Stamboom Opperman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 246:

Henricus Steijlen is geboren op 2 september 1869 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Michail Johannes Kennekens is geboren op 29 november 1870 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Gerardus Reijns is geboren op 6 september 1872 te Hilvarenbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hilvarenbeek » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Josephus van Dongen en Hendrika Vrinten zijn getrouwd op 30 juni 1874 in Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Héléna Breeman is geboren op 28 mei 1875 te Geertruidenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geertruidenberg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Petronella Anna Pigmans is geboren op 9 november 1875 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Willem Eduard Johannes Valk is geboren op 14 januari 1876 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Elisabeth Cecilia Muijzelaar is geboren op 29 september 1877 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Petrus de Beer en Carolina Maria Catharina Mennen zijn getrouwd op 25 juli 1878 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Arnoldus van der Heijden is geboren op 9 oktober 1878 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.